Avdelningar

Studiefrämjandet Stockholms län

Connect

Studiefrämjandet i Stockholms län finns på kontoret i Brygghuset nära Odenplan och på en mängd olika andra platser i länet. Utöver anställda har vi nästan 500 personer som arbetar med oss som lärare, ledare och annan personal i vår folkbildnings- och uppdragsverksamhet.

Vårt erbjudande

Studiefrämjandet Stockholms län är en arbetsplats med bred och spännande verksamhet inom folkbildningens många områden. Du som anställd erbjuds en rad förmåner för att arbetsliv och fritid ska kunna kombineras på ett bra sätt.

Vi har målstyrt arbete och 37,5 timmars arbetsvecka. Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag, hälsokontroller, rikskuponger och kan delta i personalvårdsaktiviteter såsom personalkör, bokcirkel och lunchträning.

Dessutom kan du ta del av vårt rika kursutbud där du kan odla dina intressen och utveckla din kompetens.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Det är kul, intressant och utmanande att arbeta hos oss!

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att alla vi i Studiefrämjandet har ett mycket viktigt uppdrag, folkbildningsuppdraget, som vi är stolta över och som inspirerar. 

En annan anledning är att våra profilområden natur, djur, miljö och kultur är bland det roligaste som finns. En tredje är att det finns goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker både för våra deltagare och oss anställda.

Besök oss gärna på www.studieframjandet.se eller följ oss på LinkedIn

Jobbar du redan på Studiefrämjandet ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@studieframjandet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor